Pagina's

vrijdag 18 januari 2019

Plusmodel worden kan interessant zijn

Plusmodel worden kan interessant zijn

Wanneer ben je plusmodel?

Een plusmodel is een zwaarder gebouwd model. Er zijn geen harde grenzen voor de maten van een plusmodel, maar meestal gaat men uit van minimaal maat 45. 

Plusmodel in de beeldende kunst

Met name in de beeldende kunst is een grote markt voor plusmodellen en zal er altijd een groot aanbod van werk voor een plusmodel zijn. 

Plusmodel in de fotografie

In de fotografie is de belangstelling vaak wat wisselend in de tijd. Het lijkt daar een soort modeverschijnsel. Dat gaat ook altijd in golfbewegingen. Maar een zekere belangstelling blijft altijd wel aanwezig. Er is zeker sprake van een soort specialisatie bij fotografen. Maar ook in de fotografie dan geldt bij veel fotografen meestal wel van "hoe meer plus hoe beter".

beslist GEEN plusmodel

Eigen specialisatie

Er bestaan zelfs speciale modellenbureaus voor plusmodellen. Ook eigen, speciale praatgroepen op Facebook en dergelijke zijn beslist niet ongebruikelijk.

Plusmodellen zijn gewild

Kortom, plusmodellen zijn best gewild in de kunst en de fotografie. En een loopbaan als plusmodel kan dan ook best interessant zijn. Want iIn het algemeen gesproken zal een plusmodel niet snel gebrek aan opdrachten hebben


Meer informatie over Team Jetje