Pagina's

vrijdag 18 januari 2019

Sedcard / Setcard

Sedcard / Setcard


Sedcard of setcard?

Een sedcard of ook wel setcard (beide komen we in de praktijk tegen), is een soort visitekaartje. 

Maar in de praktijk is een sedcard / setcard veel uitgebreider. En daarom moet een sedcard / setcard dus ook groter zijn. Er gaat flink wat informatie over jou als model op. Maar op een visitekaartje kun je niet al te veel informatie kwijt. Dus dat spreekt voor zich.

Sedcard / Setcard


Op de sedcard / setcard staan de naam, maten en specialiteiten van een model. Elk model heeft wel iets dat hem of haar uniek maakt ten opzichte van andere modellen. En een goede sedcard / setcard zal die unieke punten natuurlijk duidelijk benadrukken.

En die specialiteit hoeft echt niet zo heel erg ingewikkeld te zijn. Een goed voorbeeld van een specialiteit is bijvoorbeeld een perfect gaaf gebit. Of zeer verzorgde handen. 

Je sedcard / setcard bevat ook één of meer foto’s. Dat geeft een klant een idee heb hoe jij eruit kunt zien. En ook dat zorgt er dus voor dat het formaat toeneemt.

Ook persoonlijke eigenschappen

Daarnaast vinden we op de sedcard / setcard zaken als maten, kleur ogen etc. 

Je sedcard / setcard dient regelmatig te worden veranderd. En zeker als er iets aan je sterk veranderd is. 

Bijvoorbeeld door een wijziging van de look of de uitstraling. Heel ander haar, een flinke verandering van je gewicht etc. Zodat die dus niet meer overeenkomt met de foto's op de kaart. 

Kortom, een sedcard / setcard is een dynamisch iets dat je regelmatig moet bekijken of deze nog wel actueel is. En zo niet, direct aanpassen want als je sedcard / setcard duidelijk niet actueel meer is, dan komt dat niet al te serieus over.


Meer informatie over Team Jetje