Pagina's

vrijdag 18 januari 2019

Telefoonnummer


Telefoonnummer

Vervangen van je nummer is lastig

Wees buitengewoon voorzichtig met het afgeven van een telefoonnummer. Er is niets irritanter dan een stalker achter je aan. Mijn nummer is ooit leesbaar geweest op een website en je wilt niet weten wat voor idioten je aan de lijn krijgt en met wat voor voorstellen voor “fotoshoots”. En een telefoonnummer is niet zo gemakkelijk te vervangen. Iedereen die het heeft moet over naar een nieuw nummer. Een deel vergeet dat en dat maakt je onbereikbaar. Voorkomen is dus beter dan genezen.

telefoonnummer
 

Bel alleen uit noodzaak

Bel altijd zelf en doe dat alleen als het echt nodig is. Bijvoorbeeld om elkaar op een lastig punt terug te vinden. Maar zorg er altijd voor dat je nummerherkenning uit staat.

Koop een prepaid

Ervaren modellen doen het nog weer anders. Die gebruiken een goedkope prepaid telefoon voor dit werk die nergens geregistreerd staat. Voor 15 euro koop je er eentje. Uiteraard een model van 5 jaar terug maar je kunt er mee bellen. Dus wat wil je nog meer. Voor andere zaken hou je tenslotte gewoon je eigen telefoon.

Een nieuwe simkaart doet wonderen

Krijg je er dan toch narigheid mee dan stop je er voor een paar euro een andere simkaart in en je begint weer opnieuw.


Niet registreren uiteraard

Uiteraard het toestel niet registreren om wat extra beltegoed te krijgen of zoiets want dan schiet je er nog niets mee op.